Om os

Kom forbi. Kig ind.

Massage - Zoneterapi - Kranio Sakral Terapi - Japansk Facelifting - Columna Terapi

Behandlinger. Forkælelse. Brugsting. Møbler.  Gavekort.

Vi elsker at tage hånd om dig

Du er i centrum i vores hyggelig klinik i Allerød. Vi lytter til dine ønsker, udfordringer og problematikker og giver dig en behandling, som passer til dig. Mens du venter på at komme til behandling, kan du kigge på møbler og indretningen i klinikken. Al inventar er til salg og kan købes med hjem med det samme. Du kan også se sortimentet i webshoppen.

Mølcks Massage tilbyder både behandling og forkælelse. Hvad enten du er sportsmand med en skade eller kontorarbejder med ømme skuldre, giver vi dig en effektiv massage til at lindre din krop. Forebyggende massage er altid godt og kan hjælpe til bedre og hurtigere restitution.

Dagene kan være hektiske og det er nemt at ignorere kroppens signaler. En afslappende helkropsmassage med lange og rolige bevægelser, kan give dig en tiltrængt pause fra hverdagens stress. Du kan også koble helt fra og falde hen med en Japansk Facelifting. Det er en ansigtsbehandling som skal prøves og effekten er helt speciel.

Massage kan noget. Vi kan noget. Vi kan faktisk en masse.

Mølcks Massage Allerød
Mølcks Massage Allerød

Ingen small talk

Ved behandlinger begrænser vi small talk. Det er faktisk svært at snakke og behandle samtidig og vi mister koncentrationen. Al energien går til at behandle dig, for at du kan stresse af og få den bedste oplevelse. Uden small talk skal du ikke bekymre dig om, hvad vi nu skal tale om. Du skal ligge og slappe af, tage imod og bare nyde. Vi taler selvfølgelig om din behandling og dine ømme punkter undervejs, men ellers er der stille.

Se det som et stille pusterum i hverdagen. Luk larmen ude. Bliv stille. Slap af. Bliv behandlet. Forkæl dig selv.

Hvem er vi

Mølcks Massage behandlere

Vi er alle dedikerede til at give dig den bedste behandling.

Massør Susanne Willerup

Klinikejer, Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Lægeeksamineret Columna Terapeut

Jeg er simpelthen startede for sent. Startede for sent i behandler verdenen. Der er så meget at lære, så meget at nørde i, at jeg nu er blevet evigheds studerende indenfor anatomi, fysiologi og biomekanik. Der skulle en hjernerystelse til, for at jeg skiftede spor fra kontorarbejde til at blive selvstændig som behandler. Jeg har altid haft den alternative verden omkring mig gennem min mor og opvækst i Østen, men først i 2020 fik jeg for alvor taget interessen til mig.

 • Underviser på Trin 1 Fysiurgisk Massør uddannelse, AM-Academy
 • Manual behandling af organer, Lasota Terapi Akademi
 • Manuel terapi af kranie og ansigt, Lasota Terapi Akademi
 • Lægeeksamineret Columna Terapeut (nakke-, ryg- og bækken terapeut), Lasota Terapi Akademi
 • Massør, Kurbadet by Ilse Jacobsen
 • Certificeret Terapeut Lifting Gua Sha, Cosmo&Body v/Mette Brandt
 • Certificeret Terapeut Japansk Facelifting, Cosmo&Body v/Mette Brandt (den originale metode)
 • Certificeret Akupunktør i AcuNova, AcuOne, AcuLine, AcuChronic, AcuDNA, AcuStomach, AcuSpine, AcuKing, AcuKnee, Boel Moderne Akupunktur
 • Kursus i psoas – den dybtliggende årsag v/Gunna Højgaard
 • Sportsmassør, AM Massageskole
 • Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, AM Massageskole

Jeg elsker sport og har altid været aktiv. Med min skolegang på Filippinerne og Taiwan på internationale skoler, har jeg spillet både volleyball, fodbold og basketball på skolens hold. Min passion er løb som jeg dyrker i skovene i Nordsjælland. Jeg løber med klubben Blovstrød Løverne og min favorit distance er halvmaraton. Yoga holder mig smidig og glad og golf giver skridt på kontoen.

 • DGI Løbetræner
 • Speciale i Løb for Unge
 • Speciale i Træningsplanlægning
 • Løbetræner for 11-16 årige

Zoneterapeut Sanna Ancher Jensen

RAB-godkent Fysiurgisk Massør, RAB-godkendt Zoneterapeut

Efter en lang karriere i store internationale virksomheder, følte jeg et behov for at gå nye veje og arbejde med at hjælpe andre mennesker.

Mine behandler uddannelser:

 • Fysiurgisk Massør fra Den Danske Zoneterapeutskole og Massageskolen ved Gunna Højgaard
 • Zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole
 • Muskulær Zoneterapeut fra Institut for Muskulær Zoneterapi

Alle mine behandlinger starter med en samtale, og tilpasses individuelt. Der er ikke to behandlinger, som er helt ens.

Mine behandlinger foregår i roligt tempo og så vidt muligt i stilhed. Jeg arbejder holistisk, dvs. betragter mennesket som en helhed, som består af krop, sind og ånd. Jeg har især erfaring i at behandle stressrelaterede symptomer.

I massagen bruger jeg dybdegående og for det meste ikke smertefulde teknikker for at løsne muskelspændinger. Jeg anvender bl.a. fasciebehandling og ledmoblisering som en del af klassisk massage. Ønsker du en helt blid, afbalancerende og afslappende behandling, kan jeg bruge teknikker fra stressless massageterapi.

I zoneterapien tager jeg udgangspunkt i hele mennesket. Jeg bruger for det meste muskulær zoneterapi, som er en kraftfuld og anderledes måde at udføre zoneterapi på. Ligesom klassisk zoneterapi foregår det stadig på fødderne, og kan være med til at afhjælpe de fleste muskulære og ledmæssige lidelser, samt både fysiske og psykiske ubalancer.

Efter mange års yogapraksis, valgte jeg at uddanne mig som yogalærer i traditionel hatha yoga. Jeg deler gerne min viden i form at øvelser (stræk, styrke og åndedræt) til hjemmebrug

 

Profilbillede
Nickolaj Kroghly

Kranio Sakral Terapeut Nickolaj Kroghly

Biomekanisk og -dynamisk Kranio Sakral Terapeut

Det var en diskusprolaps med iskias smerter der for over 20 år siden, ledte mig i retning af Kranio Sakral terapien. Det er især den blide og helhedsorienteret tilgang, der tiltaler mig ved behandlingsformen. Jeg opdagede hvor store forandringer der kan ske med kroppen med de blide tryk. Kranio Sakral Terapi er en blid og nænsom behandlingsform, der stimulerer og understøtter kroppens egne selvhelbredende kræfter og beroliger nervesystemet.

Jeg elsker at arbejde med og hjælpe mennesker i alle aldre. Jeg har en baggrund som lærer med over 15 års erfaring, primært med børn i alderen 6-10 år. Her har jeg fået en del erfaring med børn med særlige behov og diagnoser inden for tilknytnings- og udviklingsforstyrrelser.

Som behandler, er jeg optaget at at hjælpe og støtte voksne, børn og familier som er kommet i vanskeligheder. Det kan være på grund af stress, spændinger, uro eller smertetilstande, der påvirker livet negativt. Jeg giver gerne en hjælpende hånd så de kan komme tilbage på sporet eller finde en ny eller ændret retning i livet. Jeg arbejder blidt, intuitivt og respektfuld.

Jeg startede min uddannelse i Kranio Sakral Terapi for næsten 20 år siden med kurser i Biomekanisk Kranio Sakral Terapi, blandt andet gennem Stanley Rosenberg Institut. Og i marts 2022 blev jeg færdiguddannet og eksamineret hos Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi samt RAB registreret.

 • Biomekanisk Kranio Sakral Terapi, ABC-Center og Stanley Rosenberg Institut
 • KST og Børn, Charlotte Wulff Kreipke
 • Eksamineret Dynamisk Ansigtsterapeut, Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi
 • Eksamineret Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut, Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi
 • Børn og Traumer, Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi
 • Behandling af skulderen, Fulcrum Institute

Jeg har igennem mange år dyrket yoga og meditation der er 1. dan i Shin Shin Toitsu Aikido – Aikido med krop og sind forenet.

 

Kropsterapeut Søs Boysen

Ejer af SB Kropsterapi

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, som kan behandle eller lindre fysiske og psykiske lidelser, som for eksempel. stress, søvnproblemer, smerter, spændinger og lignende. Det kan også bruges forebyggende som en måde at skabe balance i en travl og stresset hverdag og genfinde ro i krop og sind.

For mig handler kropsterapi om nærvær, om at skabe et rum hvor du kan være tryg, og hjælpe dig med at genfinde ro i krop og sind.

Jeg stiftede selv bekendtskab med kropsterapi for nogle år tilbage, hvor jeg var midt i en stresssygemelding. Kropsterapien var en øjenåbner for mig, og jeg blev opmærksom på ubalancer som lå meget langt tilbage, og som jeg stadig arbejder med den dag i dag.

Jeg er startet på uddannelsen som kropsterapeut igennem Totum med en dybfølt nysgerrighed på forbindelsen mellem krop og sind – og med et ønske om at kunne hjælpe andre, som ønsker at arbejde med sig selv.

I kan læse mere om kropsterapi på Totums hjemmeside: https://totum.dk/kropsterapi/

Søs lejer en briks hos Mølcks Massage hver onsdag aften og har tider kl. 19.00 og kl. 20.15. Du booker tid direkte hos Søs på:

https://sb-kropsterapi.planway.com/

Søs Boysen